IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
20:16 | 17 август 2015
Обновен: 05:40 | 6 май 2024

Памела Андерсън скочи срещу новите "Спасители на плажа"

Никой не обича да гледа римейк, смята блондинката

По материала работи: Ставри Таргов
Памела Андерсън скочи срещу новите "Спасители на плажа"

Звездата от телевизионната поредица "Спасители на плажа" Памела Андерсън не вярва, че филмовата версия на култовия сериал ще се радва на успех сред зрителите, пише Контактмюзик.

48-годишната звезда е скептична, че привличането в актьорския състав на Дуейн Джонсън - Скалата и на красавеца Зак Ефрон ще даде нов живот на плажните герои от Малибу.

"Никой не обича да гледа римейк", коментира Андерсън. Освен това тя не вярва, че форматът е удобен за филмова адаптация. Според нея идеалните "Спасители" са направени за малкия, а не за големия екран.

Наскоро Зак Ефрон довери, че нямал търпение да започне снимките за новата продукция. Запитан какво мисли за бъдещата му съвместна работа със Скалата, Зак заяви "Доста съм запален от тази идея, наистина ще бъде вълнуващо!".

Междувременно Ефрон е зает с промоцията на новия филм с негово участие "Ние сме твоите приятели", в който му партнира Емили Ратайковски. В лентата Зак се превъплъщава в диджей в електронния жанр, който отчаяно се опитва да пробие в шоубизнеса.

"Това бе едно от най-великите преживявания в моя живот. Напълно мога да се идентифицирам с екранния си образ на диджея, тъй като той е емблематичен за моята генерация", сподели актьорът, цитиран от Dnes.bg.

Черно море

Коментари

Новини Варна