IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
08:21 | 23 август 2015
Обновен: 12:52 | 28 април 2024

Коби Брайънт зарадва Тейлър Суифт

Баскетболистът излезе на сцената по време на шоу, като представи шампионски банер

По материала работи: Деян Михайлов
Коби Брайънт зарадва Тейлър Суифт

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт зарадва певицата Тейлър Суифт по време на първото й шоу в "Стейпълс Сентър" в Ел Ей. Този гиг бе част от турнето "1989". Баскетболистът излезе на сцената по време на шоуто, като представи шампионски банер, който бе издигнат в залата в чест на Суифт. Той увековечи факта, че всичките пет концерта на певицата в залата на Лейкърс бяха напълно разпродадени.

Появата на Брайънт не бе изненада за певицата, но банерът определено я зарадва приятно. От сцената тя каза: "Очаквах, че само ще дойдеш и ще помахаш на публиката. Това бе невероятна изненада".
След шоуто тя допълни: "Виковете, които се чуха от публиката, когато Коби излезе на сцената направо ме повалиха. Помислих си, че ще получа увреждане на слуха. Но си заслужаваше напълно", написа тя в Инстаграм.
Брайънт обаче не бе единствената звезда в залата в петък вечер. Там бяха забелязани още добрата приятелка на Суифт Джиджи Хадад, както гаджето й Джо Джонас. На шоуто писъстваха и актьорите Джейми Фокс и Марк Уолбърг. На сцената пък излезе фронтменът на "Уан Републик" Райън Тедър, който изпя три песни заедно със Суифт. на първото й шоу в "Стейпълс Сентър"

Коментари

Новини Варна