IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
11:49 | 23 август 2015
Обновен: 12:53 | 28 април 2024

Предсрочни избори догодина, Борисов президент през 2020 г.

Теодора Стефанова "вижда" смяна на трима министри

По материала работи: Деян Михайлов
Предсрочни избори догодина, Борисов президент през 2020 г.

ГЕРБ са орисани да управляват в коалиция, а догодина ще има предсрочни избори - и парламентарни и президентски. Това прогнозира Теодора Стефанова, известна още и като гадателката на Берлускони, в ефира на Нова тв.

 

Според нея още след местните избори през октомври ще има сменени двама-трима министри от кабинета на Бойко Борисов. Според Стефанова няма да има сериозни изненади на вота през есента, като предрече 2-3 ключови кмета за Рефоррматорския блок.

 

За вота на хората ще се бори не само Слави Трифонов, но щяло да има и нови играчи. Бомбата, която хвърли в ефира е, че Татяна Дончева ще бъде в коалиция с ГЕРБ .

 

Въпреки, че на няколко пъти каза, че няма да се кандидатира, Теодора Стефанов "вижда" Бойко Борисов президент през 2020 година, а начело на кабинета ще застане жена.

 

Според гадателката Европейският съюз ще се разпадне, ще има евразийски съюз с руска валута и нова световна валута за останалия свят.

 

"Евразия ще навлиза все повече и ще се разширява. Ще има нова световна валута. Няма да е евро", категорична бе Стефанова.

 

В Щатите пък Барак Обама ще бъде наследен от Хилъри Клинтън.

 

Тя едва ли е зарадвала любителите на футбола, след като прогнозира, че България ще има ново "златно поколение" след 2020 година.

Коментари

Новини Варна