IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
09:20 | 30 август 2015
Обновен: 09:01 | 9 май 2024

Красотата, в която мъжете се влюбват

Важните физически и козметични дадености на жените

По материала работи: Деян Михайлов
Красотата, в която мъжете се влюбват

В какво се влюбват мъжете? Какво е нещото, което привлича погледите им и ги задържа по-дълго върху нас?

Това са все въпроси, чиито отговори никога не са напълно еднозначни. Няма универсална формула за това, как да се превърнем във властващи над сърцето на нашия избран.
За сметка на това обаче, статистиките и проучванията ни дават поне някаква следа, какво би впечатлило евентуалната ни бъдеща половинка.
Когато става въпрос за физически дадености, няма как да не намесим и качествата на козметиката.
Продуктите, които успешно прикриват недостатъците ни и подчертават предимствата са нашето най-голямо оръжие.
Представяме ви чертите в една жена, които мъжете намират за най-привлекателни.


1. Бели зъби


Перлените зъби могат да окажат сериозно влияние върху това, как ви възприема един мъж. Съответно, жълтеникави нюанси и всякакви несъвършенства се възприемат като неприятни и често причина за липса на какъвто и да било интерес. В случай, че предприемете действия в тази посока, трябва да имате предвид, че неестествено белите зъби също не ви правят по-атрактивни.

2. Червено червило


Има директна връзка между червеното червило и вниманието на един мъж към вас. Най-хубавата част е, че така подчертавате устните по начин, по който и вие се чувствате добре и много по-уверени в качествата си.

3. Широк ханш


Слабите жени, които са по стандарт за големия моден подиум, не винаги са предпочитани от мъжете. Много по-вероятно е представител на силния пол да се впечатли от това, колко сте стегнати, отколкото колко сте слаби. Освен това, голяма част от мъжете посочват, че харесват малко по-широк ханш и бедра.

4. Брюнетките


Във вечната война между това, дали мъжете харесват повече блондинки или брюнетки, тъмнокосите печелят. Проучвания сочат, че силните половинки оценяват много по-високо кафявите тонове в косите, а още по-привлечени се чувстват от дълга грива.

5. По-малко грим

Това е още една причина да оставите тежките козметични продукти настрани и да заобичате естествената си красота. Мъжете определено не се впечатляват от лице, което е почти нарисувано с различни техники и цветове. В крайна сметка, този грим няма да остане завинаги на лицето и понякога говори за огромна липса на самочувствие и самоувереност.

Коментари

Новини Варна