IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
10:29 | 8 септември 2015
Обновен: 13:19 | 28 април 2024

Млади колежки "крадат" роли на Ан Хатауей

Не се оплаквам и аз минах по същия път, споделя актрисата

По материала работи: Деян Михайлов
Млади колежки "крадат" роли на Ан Хатауей

Ан Хатауей за първи път споделя в откровено интервю, че младите актриси в Холивуд вече са започнали да ѝ крадат ролите под носа, въпреки че тя самата е едва на 32 години.

Американската кинозвезда, която е на 9-то място за най-високоплатените актриси в Холивуд, обаче не се оплаква от ситуацията.

"Не мога да се оплаквам от това, че 24-годишни актриси ми взимат ролите под носа, защото самата аз получавах страхотни роли в 20-те си години. Гледам да не се разстройвам от това. Всичко, което мога да направя сега, когато съм на 30 + е да намирам истории, от които хората се интересуват и да им ги разказвам. Ако хората отидат да гледат филма ми и той им хареса, това ще е комплимент за мен, категорична е Ан.

Тя анонсира и интересна идея с холивудските си приятели Емили Блънт и Джесика Частейн.

"С Ем и Джесика се опитваме да си направим наш клуб по четене. Идеята е всички ние да четем една и съща книга и после да я коментираме. Също като във филма, в който Емили участваше – "Литературният клуб на Джейн Остин".

Коментари

Новини Варна