IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:30 | 8 септември 2015
Обновен: 13:39 | 29 април 2024

Концертът на Слави Трифонов и онлайн срещу 5 лева

Шоуто е на 25 септември на стадион "Васил Левски"

По материала работи: Деян Михайлов
Концертът на Слави Трифонов и онлайн срещу 5 лева

Концертът на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на 25 септември на Националния стадион "Васил Левски" ще може да бъде гледан от цял свят онлайн по интернет. Всички, които не са успели да си купят билети и всички, които не могат да дойдат до София на тази дата, ще могат да се забавляват на сайта www.slavilive.com. Както е известно пропуските бяха изкупени за рекордно време.

Гледането е възможно от цял свят, на всички видове устройства чрез специален код, който ще струва 5 лева, съобщиха организаторите.

За да гледате концерта е необходима регистрация и закупуване на код за достъп. Веднъж активиран, кодът се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг.

На сайта всеки може да направи предварителен тест. С този тест се установяват три много важни условия: дали не сте зад firewall, който възпрепятства възпроизвеждането на онлайн видео, дали имате достатъчен интернет капацитет, дали вашето крайно устройство е способно да възпроизвежда онлайн видео, разясняват от екипа на Слави Трифонов.

Коментари

Новини Варна