IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:42 | 8 септември 2015
Обновен: 13:19 | 28 април 2024

Леонардо ди Каприо заведе гаджето на панаир

Холивудският актьор обича семплите забавления

По материала работи: Деян Михайлов
Леонардо ди Каприо заведе гаджето на панаир

Леонардо ди Каприо заведе гаджето си Кели Рохърбах на панаира в Малибу. Папараците са заснели влюбените да похапват захарен памук, да играят на различни игри, характерни за подобни карнавали, да се возят на виенско колело и... да се целуват, докато чакат по различните опашки.

Освен това 40-годишният Лео дебютира новата си визия, докато се радваше на романтичната си среща с 25-годишния модел на Sports Illustrated.

Доскоро звездата се носеше с дълга брада, но сега се вижда, че я е скъсил доста. Всъщност Леонардо се носеше с огромно окосмяване по лицето си цели седем месеца, докато снимаше приключенския филм "The Revenant" в Канада.

В него звездата от "Титаник" влиза в образа на Алехандро Гонсалес Иняриту - ловец на животни и трапер на кожи от 19-ти век.

Лео и поредната дългокрака блондинка в живота му са заедно от тази пролет, като според слуховете са се запознали на парти в Ню Йорк.

Коментари

Новини Варна