IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
17:30 | 10 септември 2015
Обновен: 05:24 | 6 май 2024

Гуен Стефани заби кънтри певец

Звездата залюби колегата си Блейк Шелтън

По материала работи: Юлиян Атанасов
Гуен Стефани заби кънтри певец


Музикалните звезди Гуен Стефани и Блейк Шелтън се разделиха със законните си половинки по едно и също време. Изглежда това съвпадение може и да не е случайно, защото според най-новите слухове двете музикални звезди всъщност са двойка, пише dnes.bg. Говори се, че 45-годишната Гуен и 39-годишният Блейк все още са в началото на своята връзка, но приятелството им определено е прераснало в романтика. Двамата работят заедно в американското издание на предаването „The Voice“ и макар да се опитват да не афишират публично отношенията си, приближени до тях споделят, че химията помежду им определено се усеща.
Източник разкри пред Life & Style: „Те се опитват да не афишират връзката си, но това не се получава отчасти, защото те постоянно търсят физически контакт един с друг. Химията между тях се усеща. Всеки на снимачната площадка вижда, че Блейк и Гуен се харесват“.
Кънтри певецът Шелтън подаде молба за развод с певицата Миранда Ламбърт в края на юли след четири години брак. Според сайта TMZ причина за раздялата била изневяра отстрана на Миранда.
Гуен Стефани също пожела да прекрати 13-годишния си брак с Гавин Росдейл заради съмнения за изневяра.
 

Коментари

Новини Варна