IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:50 | 11 септември 2015
Обновен: 18:35 | 25 април 2024

Чести грешки при фън шуй декорацията на дома

Внимавайте къде ще разположите леглото

По материала работи: Деян Михайлов
Чести грешки при фън шуй декорацията на дома

Най-честите фън шуй грешки биват допуснати от хората в опит да направят жилището си по-приветливо към позитивната енергия, просперитета и любовта.

За да не допускате тези грешки трябва или да се посъветвате със фън шуй специалист, или да се запознаете с тях, за да ги избягвате!
Неправилно поставяне на водата в жилището

Доста хора позиционират водата погрешно в домовете си. Водата има изключителна мощ според фън шуй и поставянето й не бива да се случва току-така, защото ефектът може да е обратен.

Това може да се случи най-вече по отношение на спалнята. Избягвайте да поставяте вода в спалнята си, защото енергията чи може да се възпрепятства. Изображения, снимки, рисунки и картини на вода също се броят за водни елементи, така че – не ги поставяйте в спалнята.


Разположение на леглото


Разположението на леглото също е от голямо значение. Негативната асоциация, която то придава е така наречената „позиция ковчег“, ако е обърнато с краката към вратата.
Това е най-голямата грешка, с която можете да си навлечете сериозни проблеми. Завъртете леглото в различна позиция. Ако това е невъзможно, поставете кристална топка между леглото и вратата, за да пречистите енергията.

Огледала


Огледалото в дома също играе важна роля за направляването на енергията в жилището. Най-голямата грешка е да поставите огледало с лице към входната врата. По този начин спомагате за излизането на положителната енергия направо през входната врата на дома.
Някои хора прекаляват с фън шуй предметите в дома си и го карат да заприлича на магазин за фън шуй подаръци.
Ключът към правилната им употреба е да познавате добре предназначението на всеки предмет и да изберете най-подходящия.
Не е задължително да претрупвате жилището си с фън шуй елементи. Може да е един, но да е абсолютно на място!

Цветове

Цветовете сами по себе си не могат да активират елементите. Нужни са други елементи, за да активират енергията чи. Дори да сте използвали определени цветове, за да хармонизирате спалнята си, например, ефектът няма да е същият ако не добавите и дърво в стаята

 

Коментари

Новини Варна