IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
09:32 | 11 септември 2015
Обновен: 06:44 | 10 април 2024

Варненски нигериец качи Криско на масата

Трио си постла пътя към следващата фаза в X Factor

По материала работи: Деян Михайлов
Варненски нигериец качи Криско на масата

31-годишният нигериец Стивън впечатли при дебютната си изява в X Factor. Напук на целия негативизъм, който се лее у нас, Стивън харесва България и учи във Варна. Живее у нас от 6 месеца и е категоричен, че българите са толерантни към чернокожите. Пред журито той бе убден във възможностите си и с думите "знам, че мога да пея" стъпи на голямата сцена. И самочувствието му се оказа с покритие - изпълнението му бе фантастично и без често срещания напън и надвикване. 

Оценките нямаше как да бъдат различни от "категорично "Да", а Криско дори се качи на съдийската маса, за да го аплодира. Саня пък бе категорична - "България ще се превърне във важна част от живота ти".

Рапърът пък вече си заплю за отбора R&B изпълнителка Дарина Йовчева от Варна, която демонстрира не само присъствие и майсторство в любимия си стил, но и поднесе истинска изненада на журито с изпълнение на народна песен. "Такива хора търся", възкликна Криско.

Вече е факт и първата група, която си проправи път напред и даде сериозна заявка да бъде сред отличниците в тазгодишното издание.

Трио Paradise бяха приети с недоверие и скептицизъм от жури, но пък изпълнението им на на One Republic – Counting Stars, накара и Маги, и Саня да признаят, че са надминали очакванията и да се извинят за подхода си.

Коментари

Новини Варна