IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
20:25 | 15 септември 2015
Обновен: 13:30 | 28 април 2024

Сър Елтън Джон и Путин си говорели за гейове?

Певецът твърди, че е обсъдил с руския президент правата на обратните

По материала работи: Борис Проданов
Сър Елтън Джон и Путин си говорели за гейове?

На страницата си в Instagram британският певец и композитор сър Елтън Джон съобщи, че президентът на Русия Владимир Путин му се е обадил по телефона, предадоха Асошиейтед прес и Нюзру.


"Благодаря на президента Путин, че се свърза с мен по телефона. Надявам се на лична среща, за да обсъдим равенството на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните в Русия", се казва в съобщението.


Преди няколко дни Елтън Джон изрази готовност да се срещне с президента на Русия Владимир Путин, за да обсъдят отношението на държавния глава към правата на гейовете в Русия, припомня Би Би Си. Музикантът бе определил идеята като утопична.


"Бих искал да се срещна с Путин. Той може да се се присмее зад гърба ми, когато затвори вратата зад мен, и да ме нарече пълен идиот, но поне ще знам, че съм опитал", каза сър Елтън Джон.


Някои руски коментатори обаче се отнасят скептично към текста на съобщението на страницата на сър Елтън Джон в Instagram. Те смятат, че обаждането е дело на шегаджии.

Коментари

Новини Варна