IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
09:47 | 16 септември 2015
Обновен: 13:30 | 28 април 2024

Преслава – ни лук яла, ни Богданов помирисвала

Фолкзвездата отрече да познава неизвестния футболист

По материала работи: Деян Михайлов
Преслава – ни лук яла, ни Богданов помирисвала

Креватната сага между Преслава и неизвестния футболист Богданов ще бъде основна нишка във VIP Brother тази седмица. Дали ще се окаже кьорфишек тепърва ще се разбира.

Певицита изгледа видеото, в което Пламен се хвали, че има връзка топ-чалгарка, а по-късно вдига палец в потвърждение, че става въпрос именно за Преслава. Тя пък бе категорична, че не го познава и дори се замисли дали той пък не си е писал с някоя с нейното име.

"Връзка да имам с него? Не го познавам, най-много да сме се засичали на някое участие", заяви изпълнителката.

За радост на любителите на сапунки с известни и този сезон ще ни показват неуравновесени хора. То може би това е и целта на подобно предаване - да вади на показ кирливите ризи на "щъкащите" из медиите персони.

Е, в главната роля лека-полека влиза позавехналата фолкпевица Луна. Тя вече показа, че е влязла да си комуникира със зрителите, а не да играе. Тя изтъкна, че в ежедневието си не готви и не мие, което веднага изправи на нокти "легендата на няколко континента" Кичка Бодурова. Двете се скараха, а Луна отиде навън на фона на "адашката си" да реве. Защо - май и тя не разбра.

Все още в сюжета не участва пълноценно Джорджано, който видимо е неприятен на естрадните звезди, които си мислят, че сцената е само тяхна. Най-хладна към объркания младеж е Кичка Бодурова, която засега изпъква с претенциите какво е договорила - от собствения креват до шампанското.

 

Коментари

Новини Варна