IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
14:21 | 16 септември 2015
Обновен: 13:31 | 28 април 2024

Глория призна: Необвързана съм!

Фолкзвездата обаче не изключва опцията: булка и второ дете

По материала работи: Деян Михайлов
Глория призна: Необвързана съм!

Фолкпримата Глория разкри, че в момента нейният статус е необвързана, въпреки слуховете, че има мъж до себе си. Това обаче не пречи да иска да бъде булка и да има второ дете, признава тя в интервю за списание LOVE style.

Тя внася яснота и дали ще се разделя с "Пайнер": "Продължаваме да работим, но истината е, че моят договор приключва през май 2016 година и искрено се надявам да се разберем като професионалисти и бизнес партньори", признава Глория.

Тя не крие, че наскоро е преживяла много труден период в кариерата си, в който си е казала, че е дотук и не може повече.

"Има фактори и спънки, на които, ако се поддадеш, ще направиш щастливи злобарите. Но аз не си го позволих!", доверява певицата.

В медиите излезе информация, че композиторът Митко Щерев твърди, че Глория е окрала Лили Иванова, защото изпълнява песента ѝ "Осъдени души" по участия.

"Не вярвам той да е казал това, тъй като се познаваме лично и сме в много добри отношения. Аз не крада никого! Изпълнявам песента, защото хората много я обичат, но не съм тръгнала да я издавам в албум", категорична е примата.

 

Коментари

Новини Варна