Варна °
fallback
Живот
17:42 | 14 октомври 2015
Обновен: 20:15 | 17 юни 2025

Ученици приготвиха френски разядки

Конкурсът се провежда за пета поредна година в рамките на Седмицата на вкуса

По материала работи: Слав Велев

Председателят на Българската асоциация за кулинарна култура Петър Йоргов дегустира френските разядки, приготвени от участниците в петото издание на кулинарния ученически конкурс в рамките на традиционната Седмица на вкуса, организирана от Френския институт в града съвместно с община Варна. В надпреварата се включиха представители на пет варненски гимназии. От 12 до 16 октомври в рамките на Седмицата на вкуса се организират и поредица кулинарни ателиета за ученици и студенти.                                                                                                                Снимка ПЛАМЕН ГУТИНОВ

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback