IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
10:03 | 17 май 2016
Обновен: 12:47 | 4 май 2025

Филе от пъстърва с домати и босилек

Време на приготвяне: 20 минути Порции: 4

По материала работи: Юлиян Атанасов
Филе от пъстърва с домати и босилек

Продукти:

500 г филе от пъстърва

200 г домати, нарязани

2 стръка пресен босилек, нарязан

4-5 колелца кромид лук

3-4 супени лъжици зехтин

1 чаена лъжичка сол

1 чаена лъжичка черен пипер

Приготвяне:

Овкусете добре рибеното филе с подправките. Подредете го върху хартия за печене в плитка тава. Върху рибата подредете парчетата домати. Поръсете с босилека и лука, които предварително сте нарязали на ситно. Полейте със зехтин и завийте рибата в хартията. Може да използвате и алуминиево фолио по желание.

Печете в загрята на 200 градуса фурна за около 15 минути.

 

az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна