IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:18 | 28 май 2014
Обновен: 23:52 | 13 април 2024

Потник помага за отслабване

Потник помага за отслабване

По материала работи: Златина Добрева
Потник помага за отслабване

Искате да сте във форма за лятото и да демонстрирате изваяна фигура на плажа, но не желаете да се мъчите във фитнеса или да се подлагате на сурови диети? Това вече е възможно благодарение на вълшебен потник, който помага за отслабване, пише в. "Дейли стар".
Потникът чудо, предлаган от американската фирма Hammacher Schlemmer, топи мазнини, без да се налага носещите го да помръдват и мускул. Производителите му обещават намаляване на "любовните дръжки" с около 3 сантиметра, а на ханша - с 2,5 сантиметра.
За постигане на ефекта желаещите да отслабнат трябва да носят вълшебния потник по осем часа на ден в продължение на три седмици.
Отслабващият потник е изработен от комбинация от еластан и найлон. Тъканта е напоена с екстракти от зелено кафе за стимулиране на липолизата - естественото разграждане на складираните мазнини, и от кафяви водорасли за гладка кожа. Активните съставки са достатъчно мощни, за да издържат 20 машинни пранета.
Потникът чудо се предлага в три различни размера, като на този етап е наличен само в дамски вариант. Подходящ е за носене под дрехите и е достатъчно удобен да се спи с него. Цената му е 84 долара.

Коментари

Новини Варна