IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:23 | 20 май 2014
Обновен: 17:44 | 13 април 2024

„Мис Национален отбор“ посрещна волейболисти във Варна

„Мис Национален отбор“ посрещна волейболисти във Варна

По материала работи: manager
„Мис Национален отбор“ посрещна волейболисти във Варна

Виктория Колева ще носи късмет на българските момчета на мачовете в ДКС на 23 и 24 май

Талисманът на националния отбор по волейбол Виктория Колева посрещна националите на САЩ, които кацнаха на летището във Варна вчера точно в 12,48 ч. Американците пристигнаха в България, за да играят срещу възпитаниците на Камило Плачи в мачовете от Световната лига. Носителката на титлата „Мис Национален отбор“ по волейбол посрещна тима на САЩ и присъствието й на предстоящите мачове на 23-ти и 24-ти от 20 ч. в зала "Конгресна" на ДКС ще бъдат последните й ангажименти като талисман на отбора. Ангелът на волейбола, както я наричат, се надява да донесе късмет и този път на българските момчета. Предстоящите два мача с отбора на САЩ са от ключово значение за класирането на българските национали за финалите на Световната лига.
„Американците идват от световни квалификации и се очаква да са много добре подготвени. Затова всяка подкрепа е много важна и аз се надявам да донеса късмет в тези мачове на нашите момчета“, коментира Виктория.

Черно море

Коментари

Новини Варна