IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
09:01 | 16 май 2014
Обновен: 21:36 | 13 април 2024

Джордж Клуни си купува къща в Лондон

Джордж Клуни си купува къща в Лондон

По материала работи: Златина Добрева
Джордж Клуни си купува къща в Лондон

Любовта ни кара да правим какво ли не. И сериозно влюбеният Джордж Клуни е взел важното решение да се установи и в Лондон. Причината, разбира се, е любимата му Амал Аламудин, която няма намерение да се раздели с адвокатската си кариера, след като се оженят.
„Амал иска да продължи да развива кариерата си и Джордж много я подкрепя и се гордее с нея. Скоро той ще отлети към Лондон, за да могат заедно да си потърсят жилище там“, сподели източник пред New York Post.
Клуни всъщност планира да си купи къща в английския град. Двамата с Амал също така смятат да вдигнат скромна сватба в италианския му имот.
„Важните за тях хора ще бъдат там, но всичко ще е скрито от хорските очи. Гостите ще бъдат само приятели и членове на семейството“, добави източникът, цитиран от tialoto.
„Мина доста време, но когато Джордж се отдаде на някого, той наистина го прави. И Амал е жената. Те не само планират да живеят заедно, а и да работят в екип“, каза още близък до звездната двойка.

Коментари

Новини Варна