IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:46 | 13 май 2014
Обновен: 15:26 | 25 април 2024

Супа от крокодил и кози звънци сред най-странните желания в хотелите

Супа от крокодил и кози звънци сред най-странните желания в хотелите

По материала работи: Златина Добрева
Супа от крокодил и кози звънци сред най-странните желания в хотелите

Супа от крокодил, вана с мед или шоколад и доставка на мъртва мишка - това са само част от най-странните поръчки, получени в хотели по света от техни клиенти. Те са събрани от търсачката за хотели Skyscanner.
Според анкетата, проведена сред 400 хотела в 49 страни на интернет сайта catererandhotelkeeper.co.uk, изискванията на гостите не се ограничават до събуждане сутринта или допълнителна завивка.
Начело излизат претенции като "чаршафите са много бели", която изпреварва дори "морето е твърде синьо", "сладоледът е твърде студен" или "ваната е твърде голяма".
Клиент е поискал да му се направи отстъпка защото "спал лошо заради хъркането на приятелката си". Сред отзивите има и такива, че "кучето не хареса престоя си тук", придружен съответно с искане за връщане на парите.
Оказва се, че клиентите може да са недоволни от това, че "сервитьорът е твърде хубав", "във вегетарианското меню няма пържола", "хотелът няма изглед към морето", когато става въпрос за лондонския хотел "Мейфеър" например.
Особено впечатляваща е жалбата на майката на младоженец, която е възмутена, че не е получила стаята "за младоженци на меден месец" на хотела. Доста изненадваща за персонала е била и поръчката за доставка на чаша вода на всеки час в стаята през цялата нощ, или на 15 краставици дневно, както и тоалетно казанче захранвано с минерална вода или медена вана, пише БГНЕС.
Изборът на победители очевидно е бил труден при заявки за "кози звънци, за да ми помогнат да заспя" или "вана с мляко с какао", "16 възглавници"... за един клиент, "супа от крокодил" и "нека пилешките бутчета в порцията да са само десни".
Skyscanner е най-големият европейски сайт за организиране на пътувания и трети в света с 25 млн. посещения месечно, пише dariknews.

Коментари

Новини Варна