IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
13:07 | 10 май 2014
Обновен: 07:36 | 25 март 2024

Сменят датата и мястото на концерта на Бочели в София поради големия интерес

Сменят датата и мястото на концерта на Бочели в София поради големия интерес

По материала работи: Златина Добрева
Сменят датата и мястото на концерта на Бочели в София поради големия интерес

Концертът на Андреа Бочели у нас ще се проведе на 31 август на стадион "Българска армия". Гостуването на италианския оперен певец първоначално беше обявено за 30 май в зала "Арена Армеец", но поради големия интерес се наложи събитието да бъде преместено на място с по-голям капацитет.
"Мисля, че сте свидетели на исторически момент. Никога досега не сме имали такъв интерес към представление на Бочели, което да ни принуди да сменим мястото", заяви Бела Примо от промотърската компания и добави, че решението за промяната е и личното желание на изпълнителя.
Билетите са били изчерпани още в средата на март, като е имало случаи с продажби от 150 билета на ден.
Именно поради тази причина за събитието през август ще бъдат осигурени нови места и допълнителни билети - нови 3500 седящи места, още 500 VIP билета и две правостоящи зони с цени на билетите от 55 лв. Така капацитетът за концерта ще бъде увеличен от 11 000 на 16 000 присъстващи, плюс правостоящи.
Организаторите обявиха, пише dnes.bg, че желаещите да върнат закупените за 30 май билети, ще могат да го направят от 1 до 10 юни, като ще им бъде възстановена пълната сума.
От екипа на Андреа Бочели обявиха, че на концерта в София той ще представи песни от последния си албум Passione, както и любими класически изпълнения. Гост сопрано ще бъде Светла Василева. Сцената ще бъде мащабна по размери и с перфектна видеопродукция.

Коментари

Новини Варна