IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
08:20 | 7 май 2014
Обновен: 14:53 | 20 април 2024

Филип Киркоров ще пее във Варна на 30 юни

Филип Киркоров ще пее във Варна на 30 юни

По материала работи: Златина Добрева
Филип Киркоров ще пее във Варна на 30 юни

Филип Киркоров ще изнесе 4 концерта в България това лято. Турнето му започва на 28 юни в Бургас. Два дни по-късно варненци ще могат да видят и чуят своя любимец в Летния театър. Следват концерти във Велико Търново на 3 юли, и в София на 5-и.
Преди две години, лятното турне на краля на руската поп сцена препълни концертните зали у нас.
Спектакълът „Другой” е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, подобна на космически модул.
По време на шоуто Филип Киркоров и балетът сменят над 20 визии.
Мултимилионното шоу „Другой”, сравнявано по пищност, мащабност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага, е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма създавана от Филип Киркоров.
Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена и никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.
Роден е на 30 април 1967 г. във Варна в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР.
Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени — Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, както и в прочутата  Карнеги хол в Ню Йорк.

Коментари

Новини Варна