IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
08:14 | 30 април 2014
Обновен: 07:40 | 25 март 2024

Принц Хари oтново е ерген

Принц Хари oтново е ерген

По материала работи: Златина Добрева
Принц Хари oтново е ерген

Принц Хари и приятелката му Кресида Бонас са се разделили, твърди сп. "Пийпъл", позовавайки се на източник, близък до принца, съобщи АФП. "Нещата не вървяха" между тях, заяви източникът пред списанието, пише БТА. Запитан от АФП, дворецът отказа коментар.
Кресида и принц Хари, който е четвърти по ред за наследяване на британския престол, бяха видени за пръв път заедно през юли 2012 г. Според сп. "Пийпъл" тях ги е запознала дъщерята на принц Андрю принцеса Юджини. Връзката им остана дискретна, далече от фотографите.
През март обаче двойката се появи публично два пъти заедно за един уикенд и това накара британската преса да предположи, че демонстрират връзката си.
Бащата на Кресида Бонас е предприемач, а майка й - аристократка и бивша манекенка. Според британските вестници Кресида се занимава с маркетинг в Лондон.
Принц Хари е на 29 г. Неотдавна той се отказа от службата си като пилот на военен хеликоптер и я замени с пост в Генералния щаб на армията в Лондон.

Коментари

Новини Варна