IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
06:25 | 29 април 2014
Обновен: 09:34 | 20 април 2024

Aмал отрязала Клуни два пъти

Aмал отрязала Клуни два пъти

По материала работи: Златина Добрева
Aмал отрязала Клуни два пъти

Годеницата на Джордж Клуни - Амал Аламуддин два пъти отказала да излезе с Джордж Клуни на вечеря, разкриха запознати източници.
След като стана ясно, че вечният ерген на Холивуд вече е обвързан сериозно, милионите му почитателки по света завидяха на късмета на адвокатката с ливански произход, която покори сърцето му. Бъдещата съпруга на актьора не е известна в актьорските среди, защото професията й е далеч от светлината на прожекторите. Близки до двойката за първи път разкриха подробности за началото на връзката между Клуни и красивата адвокатка. Според приятел на актьора Джордж бил запленен още повече от 36-годишната Амал, след като тя два пъти отказвала на поканите му за вечеря.
Клуни й звънял два пъти за среща, но юристката отказвала, защото била "твърде заета". "Клуни се подмами и тя бързо взе надмощие над него. Освен това Амал не се интересува от славата му, което още повече го накара да се влюби", сподели източникът.
"Това, което той харесва в нея е, че тя се държи с него като с обикновен мъж, а не като с еднa от най-известните звезди във филмовата индустрия. Клуни е свикнал да го възхваляват, а отношението на годеницата му към славата му действа освежаващо", заяви анонимният приятел на звездата, цитиран от БГНЕС.

Коментари

Новини Варна