IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
07:02 | 15 април 2014
Обновен: 15:10 | 18 април 2024

Рок-откритие на ВВС ще пее във Варна

Рок-откритие на ВВС ще пее във Варна

По материала работи: Златина Добрева
Рок-откритие на ВВС ще пее във Варна

26-годишна българка гради успешна солова музикална кариера във Великобритания и вече е първият наш артист с 3 парчета, които се въртят по 10 радиостации на BBC с национален обхват. Песните на Илона са включени и в националната плейлиста на SubTV за Обединеното кралство. Илона - младата надежда на британския рок, е откритие на популярния продуцент на млади таланти Тони Муур, чиято музикална кариера в миналото изгря с култовите банди Iron Maiden и Cutting Crew.
Красивата българка е родена в Добрич, но вече 12 години живее в Лондон. С музика се занимава професионално едва от 3-4 години, но за сравнително кратката си кариера на соло изпълнител, зад гърба си вече има натрупан солиден сценичен капитал. Илона е пяла е на рок-сцени в САЩ, Норвегия, Шотландия, Франция и Малта, заедно със звезди като Paul Rodgers, Adam Ant, Gabriella Cilmi, Ed Sheeran, Daniel Bedingfield и Passenger.
Първият й концерт пред българска публика ще бъде на 17 май във Варна. Певицата е един от специалните гост-изпълнители на поп феста „Откритие” и ще излезе на сцената със своя рок-бенд, за да представи новия си мини албум Tunderstorm.
"Албумът включва 7 парчета. Продуценти са Сам Кенеди и Тони Муур. Специално за варненската публика ще изпълним един от любимите ми тракове  - Back To You, който е записан съвместно с американския артист Майкъл Логън. Излизането на тази песен на пазара като самостоятелен сингъл ще съвпадне с престоя ми в България. Не е ли това едно чудесно съвпадение!", споделя Илона.

Коментари

Новини Варна