IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
13:45 | 14 април 2014
Обновен: 00:10 | 14 април 2024

"Игрите на глада: Възпламеняване" стана филм на годината на наградите на MTV

"Игрите на глада: Възпламеняване" стана филм на годината на наградите на MTV

По материала работи: Златина Добрева
"Игрите на глада: Възпламеняване" стана филм на годината на наградите на MTV



"Игрите на глада: Възпламеняване" (The Hunger Games: Catching Fire) грабна приза Филм на годината, а Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън получиха награди за най-добри актьори на филмовите награди на MTV.
Джаред Лето получи поредното си отличие за ролята си на ХИВ-позитивен в "Клубът на купувачите от Далас" (Dallas Buyers Club). Той отнесе у дома наградата за най-добра трансформация на екрана. Най-добрият комедиен актьор е Джона Хил за "Вълкът от Уолстрийт" (The Wolf of Wall Street), а Зак Ефрон бе отличен за най-добро изпълнение без тениска.
Марк Уолбърг получи наградата на поколенията. Най-добрият злодей се оказа Мила Кунис в "Оз: Великият и могъщият" (Oz the Great and Powerful).
Най-добрият музикален момент е на Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen и Craig Robinson за Everybody в „Това е краят" (This is the End).
Любим герой стана Беатрис "Трис", изиграна от Шейлийн Удли в "Дивергенти" (Divergent).
Джош Хъчерсън не пропусна да почете паметта на Филип Сиймор Хофман, който изигра Плутарх в "Игрите на глада: Възпламеняване". "Зная, че ако Филип беше тук, щеше да каже, че това е много готино. Да го имаме в нашите филми е едно от най-готините неща в света. Той е един от актьорите, на които съм се възхищавал през целия си живот. Тази награда е и за него", каза Хъчерсън, когато заедно със Сам Клафлин получи наградата за филм на годината.

Коментари

Новини Варна