IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
09:56 | 12 април 2014
Обновен: 07:44 | 25 март 2024

Полицай изроди в патрулката собственото си бебе

Полицай изроди в патрулката собственото си бебе

По материала работи: Златина Добрева
Полицай изроди в патрулката собственото си бебе

Полицай в Хавай акушира на жена си в патрулката, с която тръгнал да я кара в болница, за да роди.
Марио Очоа натоварва в полицейската патрулка жена си Раян, когато вече са й изтекли водите, и подкарва с пълна газ към болницата. Бебето обаче е нетърпеливо и тръгва да излиза. Марио спира колата на магистрала 190 край Уаймеа и се заема да акушира на собствената си жена, пише БГНЕС.
За щастие, раждането преминава благополучно. Малката Марсела Кахеалани Очоа се появява на бял свят на задната седалка на патрулката. „Всичко стана бързо, за броени минути. Имах време колокто да си сложа латексови ръкавици, каквито ползваме при събиране на веществени доказателства”, разказва щастливият татко.
„Казах на Раян: „Напъвай!”. Тя се напъна - и бебето излезе. И това беше. Когато роди първото ни дете, дъщеря ни Ронан, Раян се мъчи цели 30 часа”, казва още Марио, който бе обявен за полицай на месеца през март в департамента по криминална превенция, в който работи.

Коментари

Новини Варна