IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
14:07 | 11 април 2014
Обновен: 01:36 | 20 април 2024

Том Круз качил 10 кг от мъка

Том Круз качил 10 кг от мъка

По материала работи: Златина Добрева
Том Круз качил 10 кг от мъка

Том Круз смая колегите си на официално събитие в Лондон, където се появи с костюм, поне няколко номера по-голям.
Всички забелязали, че звездата е качил десетина килограма. "Изглеждаше странно, сякаш имаше маска на лицето си ", разказа очевидец.
Според близки до звездата 51-годишният Том не можел да преживее раздялата с бившата си съпруга Кейти Холмс през 2012 г. За да се справи с болката от това, че нещата в личния му живот никак не вървят, той наблягал на храната.
"Том все още можеше да изглежда като звездата от "Топ Гън", но след като Кейти го напусна, той беше съкрушен", каза авторът на биографична книга за актьора Андрю Мортън.
"Той беше луд по нея. Кейти го дари с очарователна дъщеря и две години след раздялата все още се измъчва, защото знае, че я е загубил завинаги", обясни писателят, цитиран от БГНЕС.
Според него да гледа как Холмс напредва уверено в кариерата прави нещата за Том още по-трудни. Според запознати източници актьорът не мисли да започва нова интимна връзка.

Коментари

Новини Варна