IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:38 | 11 април 2014
Обновен: 17:04 | 20 април 2024

Лора Караджова ще става мама

Лора Караджова ще става мама

По материала работи: Златина Добрева
Лора Караджова ще става мама

Лора Караджова ще става майка за първи път в живота си. Новината бе потвърдена от самата певица, а баща на детето е Валентин Славов, който се занимава с киокошин карате и зимни спортове.
"Бременна съм и съм много щастлива. Мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва в момента", сподели звездата пред "24 часа".
Полът на бебето все още не е ясен, а терминът на дъщерята на Данчо Караджов от група Сигнал е определен от докторите за началото на есента.
Лора и Валентин се запознават покрай любовта си към екстремните спортове. Той е с 4 години по-малък от изпълнителката, която през лятото ще навърши 28.
Връзката на двамата стана публично достояние на 359 Hip Hop Awards 2014.
"Аз умишлено отидох с него на наградите, за да спрат всички спекулации, че имам връзка с всеки, с когото направя дует. Исках да покажа, че имам сериозна връзка и човек до себе си".
"Все още коремът не ми личи много, дори танцувам на сцената. Ходя и на фитнес. Но правя само упражнения, които не натоварват корема", допълва още Лора Караджова, която дълги години имаше интимна връзка с Део.

Коментари

Новини Варна