IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
06:28 | 11 април 2014
Обновен: 08:02 | 6 май 2024

Рокерите откриват сезона в събота

Рокерите откриват сезона в събота

По материала работи: Златина Добрева
Рокерите откриват сезона в събота

Новият мотосезон на рокерите за тази година ще бъде открит в събота. Очаква се близо 500 „братя на колела“ да изпълнят града ни. Ще дойдат гости от Добрич, Шумен, Бургас и други населени места в региона. Моторджиите ще се съберат на открития паркинг на един от моловете в града.
Основен организатор от страна на варненските мотоклубове е MC Wild Children.
На откриването на сезона състезатели от Българската стънтфедерация ще пришпорват мощните си мотори в зрелищни каскади. Каскадьорите от клуб „Автородео“ пък ще демонстрират виртуозни умения в бъги акробатиката.
Художници аерографи ще рисуват върху каски, превръщайки шлемовете на рокерите в произведения на изкуството. Изпъстрени с татуировки красавици искат да се надпреварват за титлата „Мис Тату“. Всичко това ще бъде съпътствано от много игри с публиката. Сборната формация от Варна All We Are Band ще взриви със звук гостите.
Рокерите ще призоват за повече толерантност на пътя, обединени около водещата кауза на този мотосезон - "Подай ръка - помогни на моторист".

Коментари

Новини Варна