IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
05:21 | 8 април 2014
Обновен: 07:43 | 6 май 2024

Наоми Кембъл с ново гадже?

Наоми Кембъл с ново гадже?

По материала работи: Златина Добрева
Наоми Кембъл с ново гадже?

Черната перла Наоми Кембъл може би си има ново гадже, пишат жълтите издания. Тя се среща отскоро с Майкъл Фасбендер. Миналата седмица моделът и номинираният за "Оскар" актьор от "12 години робство" били забелязани да вечерят в ресторант в Лондон.
Твърди се, че Наоми и холивудската звезда се радвали на взаимната си компания, както и че не се посвенили да покажат романтика помежду си. Източник заяви пред вестник Sun: "Те бяха в оградено пространство, на разстояние от посетителите на ресторанта, за да могат да останат колкото може повече насаме".
Според същия източник Наоми и Майкъл дори си разменили целувки и свободно показвали привързаност един към друг. Твърди се, че красавицата била "поразена" от новия си любим и преди срещата била наистина развълнувана.
Въпреки това приятел на черната перла се изказа предпазливо относно отношенията ѝ с актьора, тъй като още не е ясно дали те ще се превърнат в нещо по-сериозно, пише tialoto. „Около Наоми винаги има богати и известни мъже, които я ухажват, така че ние не знаем дали това с Майкъл ще се развие в нещо сериозно“, споделя приближеният до Кембъл.

Коментари

Новини Варна