IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
08:11 | 2 април 2014
Обновен: 07:49 | 15 април 2024

Лили Иванова тръгва на турне, ще пее и във Варна

Лили Иванова тръгва на турне, ще пее и във Варна

По материала работи: Златина Добрева
Лили Иванова тръгва на турне, ще пее и във Варна

След като преди седмица от екипа на Лили Иванова пуснаха в продажба билети за голям концерт в НДК на 6 ноември, вече са ясни и още 10 дати за предстоящи концерти на територията на страната.
Националното турне на българската прима ще премине в два етапа. Първият концерт е на 3 юни в Драматичния театър в Плевен. Следват концерти в театрите в Русе (4 юни), Добрич (6 юни), Благоевград (10 юни) и в операта в Стара Загора (12 юни).
Вторият етап започва на 11 септември в Летния театър в Бургас, а два дни по-късно - на 13 септември, Лили Иванова ще пее и във Варна. Следват Велико Търново (16 септември), Пловдив (18 септември), а финалният концерт ще е в Летния театър на Сандански (20 септември).
Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни.
"Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция", сподели Лили Иванова.

Коментари

Новини Варна