IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
14:25 | 19 март 2014
Обновен: 09:36 | 12 април 2024

Снимките на "Междузвездни войни" VII започват през май

Снимките на "Междузвездни войни" VII започват през май

По материала работи: Златина Добрева
Снимките на "Междузвездни войни" VII започват през май

Първият филм от поредицата "Междузвездни войни" за XXI век ще започне да се снима през май във Великобритания.
Заснемането на лентата ще започне в Пайнууд Студиос в Лондон, където подготовка за процеса на снимките вече тече с пълна сила, предаде БГНЕС.
Филмът, който в момента е популярен единствено като "Междузвездни войни: Епизод VII", е режисиран от Дж. Дж. Ейбрамс, известен с работата си по култовия телевизионен сериал "Изгубени" и най-новите филми от поредицата "Стар Трек".
В изявление на официалния сайт на хитовата поредица се казва, че новият филм се характеризира с "три нови попълнения", наред с много други "вече познати лица". Това на свой ред подхрани слуховете, че звезди като Харисън Форд, Марк Хамил и Кери Фишър отново ще се появят във филма.
Сред спряганите нови лица в лентата е и актьорът Адам Драйвър, който участва в хитовия американски сериал "Момичета" и за когото се твърди, че ще влезе в ролята на Дарт Вейдър.
Боб Игър, главен изпълнителен директор на Дисни, който стои зад създаването на филма, каза, че R2-D2, чиято мисия е да достави тайни планове на Оби Уан Кеноби и е в основата на първото приключение от поредицата, ще се завърне в последната серия на филма и е "официален член на екипа".
Очаква се лентата да излезе в кината през декември 2015 г.

Коментари

Новини Варна