IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
07:45 | 8 февруари 2014
Обновен: 14:19 | 15 април 2024

Уди Алън отговори на обвиненията на осиновената си дъщеря

Уди Алън отговори на обвиненията на осиновената си дъщеря

По материала работи: Златина Добрева
Уди Алън отговори на обвиненията на осиновената си дъщеря

Американският кинорежисьор Уди Алън публикува открито писмо в "Ню Йорк Таймс", в което отговаря на обвиненията на осиновената си дъщеря Дилан Фароу за сексуално посегателство.
Това е неговият първи личен отговор на отправените от нея нови обвинения. Преди това неговият агент Лесли Дарт заяви, че Алън ги определил като "неверни и срамни".
Обвиненията на 28-годишната Дилан Фароу бяха публикувани преди седмица в блога на в. "Ню Йорк Таймс".
Уди Алън категорично отрича, че е блудствал с момичето, когато е било на 7 г. Като доказателство за невинността си той посочва заключенията на експерти специалисти по оказване на помощ на деца, станали жертва на сексуално насилие. Той смята, че дъщеря му като малка е дала показания срещу него под въздействието на стреса, причинен от развода на родителите му и под влияние на самата Миа Фароу, която по този начин се е опитвала да му отмъсти. Новите обвинения на Дилан Фароу 78-годишният Алън обяснява пак с "внушения" от страна на майка й.
Надявам се, че един ден тя ще проумее как е била лишена от присъствието на любящ баща и използвана от майка, заслепена от унищожителен гняв и нехаеща за благополучието на дъщеря си, пише той.
Първите обвинения срещу Алън за сексуално посегателство се появиха през 1992 г., когато режисьорът и Миа Фароу водеха жестока съдебна битка за попечителството на трите им деца, пише БГНЕС.
Аферата с Дилан хвърли петно върху имиджа на Уди Алън, но той продължи кариерата си и вече има зад гърба си 50 филма, 24 номинации за наградата "Оскар", 4 "Оскар"-а и безброй други награди.

Коментари

Новини Варна