IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
08:33 | 5 февруари 2014
Обновен: 17:15 | 13 април 2024

4 ареста заради смъртта на Филип Хофман

4 ареста заради смъртта на Филип Хофман

По материала работи: Златина Добрева
Филип Хофман завещал всичко на жена си

Американската полиция, разследваща смъртта на актьора Филип Сеймур Хофман от вероятна свръхдоза наркотици, арестува тази нощ четирима души с над 350 пликчета хероин, съобщава в. "Ню Йорк Таймс".
Трима мъже и една жена бяха арестувани при обиска на три апартамента в Манхатън. Следователите открили пликчетата с хероин в апартаментите, съобщава изданието, като се позовава на представител на силите на реда. "Ню Йорк Таймс" пише, че информация от разследването на смъртта на Хофман довела полицията в сградата.
Хофман почина в неделя от вероятна свръхдоза хероин, тъй като на ръката му беше открита забита спринцовка. Вчера полицията съобщи, че хероинът в апартамента на Хофман не съдържал фентанил, силно добавено вещество, което се открива в 22% от завършилите със смърт свръхдози в Пенсилвания в последно време.
Все още обаче не е съобщена категоричната причина за смъртта на актьора, който беше на 46 г. и имаше три деца, пишат АФП и БГНЕС. Полицията съобщи, че той бил открит на пода в банята, облечен в къси панталони и тениска. Хофман живеел в апартамент под наем на ул. "Бетюн" 53 в Уест вилидж.

Коментари

Новини Варна