IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:07 | 31 януари 2014
Обновен: 07:29 | 24 април 2024

Facebook разкри идеята си за мобилното приложение Paper

Facebook разкри идеята си за мобилното приложение Paper

По материала работи: Златина Добрева
Facebook разкри идеята си за мобилното приложение Paper

Facebook представи самостоятелно мобилно приложение за новини, наречено Paper, което влиза в каталога предлагани от компанията услуги.
Решението е поредното доказателство, че Facebook иска да се превърне в един от основните източници на информация, ползвани от потребителите.
Paper представлява приложение за мобилни устройства, което ще се опита да промени начина, по който хората откриват и създават съдържание в социалната мрежа.
Проектът е сериозно предизвикателство пред компанията, а част от служителите дори не вярвали, че идеята може да бъде осъществена.
Paper поставя акцент върху самото споделяне от страна на потребителя, така че всеки да създава свои истории, които да споделя.
Приложението е разделено на няколко категории, за да може сортирането и намирането на желаното съдържание да е улеснено.
Предвидено е в категориите да се появява и избрано съдържание от популярни медии, както и интересни статуси от непознати Facebook потребители.
По този начин ще се постигне целта на Facebook да комбинира най-доброто от информацията, налична в социалната мрежа, тази от медиите и съдържанието, създадено лично от потребителите.
Първоначално Paper ще се предлага ексклузивно за iOS устройства, а дебютът му ще е на 3 февруари. По-късно то ще се появи и за Android.
bgonair.bg

Коментари

Новини Варна