IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
07:28 | 31 януари 2014
Обновен: 22:07 | 17 април 2024

Годината на Коня носи страст и пари

Годината на Коня носи страст и пари

По материала работи: Златина Добрева
Годината на Коня носи страст и пари

Много страст и пари носи Годината на Коня, която настъпи днес по източния календар. Астролозите са убедени, че това ще е добра и спорна година, тъй като конят е едно от най-любимите животни в Китай. Той е символ на пътуването, състезанието и победата, свързва се с топлината, огъня, любовта и страстта.
Китайската Нова година настъпи точно в 5.39 часа тази сутрин (китайско време). У нас новата година започна снощи в 23,39 ч. Тя замени Годината на Черната водна змия.
По традиция празникът продължава 15 дни, през които в Китай се организират фестивали и карнавали, с които се отбелязва началото на всяка следваща година.
2014-а е 4711 китайска година и е посветена на Синия дървен кон. Конят е любимо животно в Китай. Конят е силно, грациозно и винаги гледащо напред животно. Хората, родени в годината на Коня (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) са културни и с отличен моден вкус. Изключително талантливи и креативни личности, но за съжаление, не особено убедени в качествата си.
Конете имат добра издръжливост и са страхотни в прескачане на препятствия, които са поставени по пътя им. Добри сърдечни, макар и отличаващи се с голяма нервност и не особено висок праг на търпение. Трудно се вслушват в чужди съвети. Трудолюбиви, с чести промени в настроението. Обичат да посещават театри, концерти, спортни състезания, добра компания са, обичат да правят комплименти и да са душата на компанията.
В любовно отношение, тези хора правят всичко за любимите, които припознават като сродната си душа. Добър партньор за тях са родените под знака на овцата, кучето и тигъра. Трябва да избягват представители от знака на плъха.
Астролозите предвещават, че Годината на Коня по-скоро ще е добра, отколкото лоша. Добавят обаче, че тя ще е наситена с най-различни събития и в този смисъл ще е активна и напрегната. Основният съвет към всички е да избягват негативните емоции и преумората, които влияят зле на физическото ни състояние.
В Годината на Коня е добре да закачите някъде близо до входната врата подкова. Тя е не просто символ на коня, а и на късмета и успеха. Сложете навсякъде в дома си различни изделия от дърво - дъски в различна форма, лъжици, чаши, фигурки, бамбукови подложки. Това ще зарадва синия кон и ще ви помогне да се сближите с него. За да донесете в дома си финансова независимост се сдобийте с фигурка на кон в комбинация с паричка. Поверието е, че ако закрепите монета върху гърба или копитото му, това ще ви донесе несметно богатство.
През тази година е добре да заложите на следните цветове: кафяво, жълто и лилаво, пише vsekiden.
В списъка на знаменитостите, родени под знака на Коня са Арета Франклин, Барбара Стрейзънд, Дензъл Уошингтън, Шопен, Ела Фитцджералд, Рембранд, Синди Крауфорд, Синтия Никсън, Аштън Къчър, Ема Уотсън, Опра Уинфри, Пол Макартни, Харисън Форд, Джейсън Бигс, Джон Траволта, Марио Балотели, Дейвид Камерън, Ангела Меркел, Клинт Истууд, Шон Конъри, Майк Тайсън, Мохамед Али, Христо Стоичков и Роман Абрамович.

Коментари

Новини Варна