IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:33 | 23 януари 2014
Обновен: 07:29 | 24 април 2024

Вокалът на Hot Chocolate в новия хит на Румънеца и Енчев

Вокалът на Hot Chocolate в новия хит на Румънеца и Енчев

По материала работи: Златина Добрева
Вокалът на Hot Chocolate в новия хит на Румънеца и Енчев

Вокалистът на легендарната диско банда Hot Chocolate – Грег Банис, ще пристигне в неделя в София за премиерата на съвместното си парче с Румънеца и Енчев. Песента ще бъде завъртяна в българския ефир на 28 януари.
Sexy you е вдъхновена от красивата дъщеря на Банис, а рефренът се ражда в 11-метрова лимузина при предишното гостуване на вокалиста на Hot Chocolate.
„Грег показа снимка на красивата си щерка, а Румънеца веднага й се наточи. Нямаше как да пропусна да го измайтапя, че дъщеря му ще става румънска булка. Така се роди текстът към припева на Sexy you, коментира с намигване Енчев.
Сред най-големите хитове от репертоара на популярната през 70-те и 80-те години на миналия век  група Hot Chocolate са Every 1’s winner и You Sexy Thing, с която завладяват света и покоряват класациите.
Диско бандата държи своеобразен рекорд в родната Великобритания – в периода 1970–1984 г. Групата изкарва по минимум един международен хит, с което се нарежда до звезди от калибъра  на Елвис Пресли и Даяна Рос. Банис е вокалист на Hot Chocolate през последните 11 г.

Коментари

Новини Варна