IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
07:24 | 22 януари 2014
Обновен: 02:20 | 25 април 2024

Ходенето на кръчма - полезно за мъжкото здраве

Ходенето на кръчма - полезно за мъжкото здраве

По материала работи: Златина Добрева
Ходенето на кръчма - полезно за мъжкото здраве

Най-накрая мъжете имат извинение за пиенето до късно в шумни компании и препълнени кръчми. Оказва се, че алкохолните напитки в приятелски кръг и задължително извън вкъщи помагат на господата да освободят емоциите си и да отпуснат душата си.
Това съответно се отразява добре на психическото им здраве, а то на свой ред оформя едно прекрасно извинение за така желаните вечери по заведения, пише БГНЕС.
"Да пийнеш едно две в приятелска компания те отпуска така, както не би могло да се получи при други обстоятелства. Смеете се, споделяте си и се забавлявате, а това ви помага да се освободите психически от натрупаното натоварване", разказа доктор Керъл Емпси от Медицинския съвет за научни изследвания.
Идеята на проучването е да покаже как в определена среда мъжете забравят да се правят на "мъжкари" и освобождават ума си от излишното натоварване. Всеизвестно е схващането, че силният пол отказва да засяга теми от личния си живот и внимателно подбира въпросите, които обсъжда в компании.
Е, отдъхнете си спокойно, според резултатите от изследването кръчмите и питиетата са полезни за психическото здраве на господата.

Коментари

Новини Варна