IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
07:18 | 15 януари 2014
Обновен: 10:27 | 27 март 2024

Откриха дрога в къщата на Джъстин Бийбър

Откриха дрога в къщата на Джъстин Бийбър

По материала работи: Златина Добрева
Откриха дрога в къщата на Джъстин Бийбър

Полицията в Лос Анджелис, която претърси къщата на известния канадски певец Джъстин Бийбър по подозрение, че замерял съседа си с яйца, откри кокаин и арестува един от сътрудниците му във вторник, съобщи АП.
Десетина полицаи претърсиха луксозната къща на 19-годишната звезда след оплакване, че е нанесъл щети за хиляди долари на къщата на съседа си, която атакувал с яйца. Най-вероятно основно внимание са обърнали на хладилника му в търсене на съвпадение между тях и разбитите по вратата на съседа му. По-рано човекът се оплака, че Бийбър мятал кокошите зародиши по него и къщата му, пише БГНЕС.
Бийбър, който по време на обиска е бил в къщата, не е задържан. Поп-звездата няма отношение към кокаина, който е бил намерен в арестувания мъж в дома му.
"В 7:30 сутринта Джъстин замеряше входната врата на съседа си с яйца", сподели тогава пред TMZ свидетел на инцидента.
Джъстин Бийбър е обвинен за нападението над къщата на съседа си в Калабасас, Калифорния. Потърпевшият веднага е уведомил полицията за случилото се, а в показанията си посочва, че е бил замерен с над 20 яйца от невъздържания тийнейджър. "След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Бийбър да замеря с яйца имота ми. След като му се развиках, той започна да ги хвърля по мен", посочи по-рано съседът.
Миналата година певецът си позволи да плюе по съседи и да ги заплашва със смърт, тъй като хората се оплакали от шумната му кола, с която минал по тихите улици на квартала, припомнят местни медии в градчето.

Коментари

Новини Варна