IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
12:20 | 1 януари 2014
Обновен: 18:53 | 28 март 2024

Най-честите лъжи, които мъжете изричат

Най-честите лъжи, които мъжете изричат

По материала работи: Златина Добрева
Най-честите лъжи, които мъжете изричат

Често се налага да послъгваме партньора си, пише dnes.bg. Понякога го правим, защото не искаме да нараним чувствата му, понякога спестяваме истината благородно, а понякога съвсем умишлено изричаме куп неистини. Независимо защо го правим, лъжата е част от живота както на жените, така и на мъжете.
Колкото и мъжете да обвиняват представителките на слабия пол, че те са по-изкусните лъжци, ние имаме няколко примера, които доказват, че и мъжките ни половинки са не по-малко вещи в този занаят! Ето някои от тях:

„Не, изобщо не изглеждаш дебела!“

По дяволите, истината е, че приятелката ви е наддала няколко килца, но как да й го кажете точно сега, когато закъснявате за купон, а тя все още пробва тоалет след тоалет и иска мнението ви: „Изглеждам ли дебела в тази рокля?“. Сърце не ви дава да й кажете какво мислите, защото освен скандалът, който ще последва, ще трябва да се лишите и от купона, на който много искате да отидете!

„Изобщо не обичам да ходя на стриптийз!“

Скъпи дами, не вярвайте на такива изявления! Ако изобщо някъде по света съществуват мъже, които наистина не обичат голото женско тяло, порното или съзерцаването на пищни женски форми, те сигурно се броят на пръсти! Или имат друга сексуална ориентация. Кодирано в мъжката природа е да фантазира за други жени. Свикнете с тази мисъл, и за да избегнете скандали и неразбирателства – просто не му задавайте този въпрос!

„Готвиш превъзходно, скъпа!“

Ако продължавате да повтаряте тази лъжа, докато след вечеря се тъпчете с таблетки против киселини, доникъде няма да го докарате! Последното нещо, което жените искат да чуят е, че манджите им са ужасни. Но вместо да лъжете, можете да помогнете на половинките си в кухнята! Та те се стараят заради вас! В противен случай може да ви се наложи да ядете изгоряла храна цял живот.

„Никога не мисля за други жени!“

Вече споменахме, че в мъжката природа е заложено непрекъснато да се оглеждат за подходяща „женска“. Ако партньорът ви ви убеждава, че вие сте най-красивата жена, която е виждал и никога не би погледнал друга, просто не е вярно. Но това невинаги означава, че не ви обича. Дори специалистите психолози смятат, че заглеждането по привлекателни мацки по улиците или списанията, е здравословно за психичното здраве на мъжете. Не е задължително това да е предпоставка за изневяра.

Коментари

Новини Варна