IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
14:22 | 31 май 2014
Обновен: 03:18 | 25 април 2024

Клара Маринова с предаване по Bulgaria On Air

Клара Маринова с предаване по Bulgaria On Air

По материала работи: Златина Добрева
Клара Маринова с предаване по Bulgaria On Air

Едно от емблематичните лица на коментарната журналистика в България - Клара Маринова, започва ново предаване в ефира на телевизия и радио Bulgaria On Air. Q&A ("Въпроси и отговори") стартира на 2 юни, понеделник, от 21:00 часа.
Всеки понеделник вечер, в продължение на 60 минути в ефира на България он ер тя ще търси отговорите на въпросите, които всекидневието ни задава. Пoлитици, политолози, икономисти и експерти ще дават отговори на важните въпроси.
"Ако животът е низ от събития, факти и много и различни въпроси, дали намираме техните отговори? Не винаги. Няма забранени въпроси. Има само верни отговори", прави заявка за съдържанието на Q&A Клара Маринова.
Журналистката има опит като международен редактор в БНТ, била е водещ на новинарски емисии и авторски предавания. Със своя задълбочен поглед на политическите процеси у нас преди и след прехода, Клара Маринова остава един от най-точните анализатори на обществените и политически процеси в България.

Коментари

Новини Варна