IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
12:42 | 30 май 2014
Обновен: 17:03 | 17 април 2024

Двойките с телевизор в спалнята правят по-често секс

Двойките с телевизор в спалнята правят по-често секс

По материала работи: Златина Добрева
Двойките с телевизор в спалнята правят по-често секс

Двойките, които разпускат след изтощителните работни часове, гледайки хитовия сериал "Игра на тронове" в леглото, могат да се потупат доволно по гърбовете - резултатите от ново проучване показва, че те правят повече секс, пише в. "Метро".
Анкетата, направена във Великобритания от сайта VoucherCodesPro, е обхванала 2431 души. Резултатите от допитването показват, че двойките с телевизор в спалнята правят секс два пъти в седмицата - двойно повече в сравнение с тези, които не разполагат с телевизионен приемник в спалното помещение.
37% от анкетираните смятат, че правят повече секс, защото наличието на телевизор в спалнята им дава възможност да гледат повече порно. Една трета от участниците в допитването казват, че така могат по-често да се отдават на интимни ласки, без да пропускат любимите си телевизионни програми.
Половината от тези, които правят секс по-рядко, споделят, че причината да не разполагат с телевизор в спалнята е, че партньорите им не са искали.

Коментари

Новини Варна