IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
11:09 | 3 юни 2014
Обновен: 02:39 | 14 април 2024

Кейт си нае кралски дупесъгледвач

Кейт си нае кралски дупесъгледвач

По материала работи: Златина Добрева
Кейт си нае кралски дупесъгледвач

След като херцогинята на Кеймбридж Катрин изпадна в неловка ситуация, при която вятърът не толкова дискретно повдигна полата й, тя нае специална дама бодигард със задачата да я предпази от подобни ситуации в бъдеще, писа в. "Дейли стар". Таблоидът даде име на новата професия - кралски дупесъгледвач. Изданието припомни "гардеробния гаф" на съпругата на принц Уилям по време на неотдавнашното им посещение в Австралия.
Миналия месец витлото на хеликоптер повдигна полата на херцогинята и снимки с изложените й на показ задни части бяха публикувани в германски и австралийски жълти издания.
Сега задачата на новата дама-съгледвач ще бъде подобни фотоси да не могат да бъдат заснети от папараците. Тя ще придружава кралската особа и в пробните на модните бутици, така че папараците да не могат да се доберат до възможността да я щракнат по бельо.

В подобна сконфузна ситуация неотдавна изпадна и съпругата на Барак Обама – Мишел. Тогава американският президент лично влезе в ролята на дупесъгледвач на първата дама.

Коментари

Новини Варна