IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
07:12 | 4 юни 2014
Обновен: 05:55 | 26 март 2024

Рейчъл Стивънс е най-сексапилната жена

Рейчъл Стивънс е най-сексапилната жена

По материала работи: Златина Добрева
Рейчъл Стивънс е най-сексапилната жена

Рейчъл Стивънс бе обявена за най-секси жена на всички времена. 36-годишната бивша вокалистка на група "S Club 7" оглави анкета на списание FHM. Въпреки че няма класация за сексапил без британката, тя никога не е била класирана на челна позиция.
"Чувствам се невероятно. Работя с FHM повече от десетилетиe. Ласкателно е, че хората мислят за мен по този начин", сподели красавицата, която е майка на две деца.
В предишни години певицата се е появявала в списъци за сексапил 11 пъти и е била на второ място през 2001, 2002 и 2004 г. "Първата си корица заснех през 2000 г. Тогава бях толкова млада – само на 22 г. и това беше възможност да порасна, да бъда по-женствена и секси", каза изпълнителката.
Списъкът с най-сексапилни жени на всички времена включва още Дженифър Лопес, Кели Брук, Бритни Спиърс, Дженифър Анистън, Холи Бери и др. С последния брой на изданието се отбелязват 20 г. от първата анкета, проведена от списанието, пояснява БГНЕС.

Коментари

Новини Варна