IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
19:53 | 6 юни 2014
Обновен: 07:29 | 27 април 2024

Малката мечтателка от Варна: С Васил Илиев бяхме повече от гаджета

Малката мечтателка от Варна: С Васил Илиев бяхме повече от гаджета

По материала работи: manager
Малката мечтателка от Варна: С Васил Илиев бяхме повече от гаджета

Варненката Соня Васи, която е единствената българка, изгряла в американския "Плейбой", разголи душата си пред "24 часа" в интервю като изповед и без никакви табута.

"Васил Илиев ми беше най-добър приятел. Ако беше жив, никой не знае къде щяхме да сме. Но тогава – няма такъв добър приятел, казвам ти. Бяхме над думата гаджета, със сигурност бяхме много повече от това. Всъщност аз си имах гаджета и той си имаше гадже. Тези гаджета знаеха за нас. Ако трябваше да избираме – бяхме по-големи приятели, отколкото гаджета или сексуални партньори. Така си го избрахме и двамата. Аз не исках да бъда само някакво момиче, с което да преспи и после да не го вижда. Или той за мен – еднократен флирт и към следващия. Защото и той знаеше – аз бях много млада и нямаше да спра дотам. Аз живеех в Америка, бях си построила всичко. Ние бяхме някакви си двама млади, които си мечтаеха. Той за неговите, аз - за моите неща. И животът ни срещна.", разкри Соня Васи за връзката си с основателя на империята ВИС.

Още за запознанството на Васи с Васил Илиев, точната история за бягството й от вкъщи и запознанството с братя Аргирови, за ревността между братята докато младата танцьорка върти любов с Благовест, но живее и с двамата и още много истории на "малката мечтателка от Варна" може да намерите в големия съботен брой на вестник "24 часа".

 

Коментари

Новини Варна