IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
10:31 | 13 юни 2014
Обновен: 07:44 | 21 април 2024

Тони Еспозито и Наско от X Factor ще пеят за варненци тази вечер

Тони Еспозито и Наско от X Factor ще пеят за варненци тази вечер

По материала работи: Златина Добрева
Тони Еспозито и Наско от X Factor ще пеят за варненци тази вечер

Италианската звезда Тони Еспозито ще пее за варненци тази вечер от 20 ч. на открита сцена до входа на Морската градина. В концерта, посветен на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата 2019 ще участва и любимецът на тийнейджърите - Атанас Колев, един от най-харесваните участници в шоуто Х Faktor. На 13 и 14 юни Варна е домакин на много и различни културни прояви под надслов "Варна и регионът посрещат Италия". Гости са представители на италианските градове, които продължават в надпреварата за престижния приз „Европейска столица на културата”. Днес Тони Еспозито бе посрещнат от зам.-кмета на Варна Пламена Маринова на пресконференция за представяне на събититето.
На 14 юни от 11 часа започва концертен маратон на различни състави от Варна и общините Балчик, Шабла, Дуранкулак, Каварна, Аксаково, Дългопол, Генерал Тошево, Добрич, Девня, Суворово. На сцената ще се изявят детски, фолклорни и танцови състави. Община Добрич ще представи едни от талантите на България - групата NNS crew. Денят ще завърши в 20 часа с официалното откриване на Международния фестивал "Варненско музикално лято".

Коментари

Новини Варна