IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
15:35 | 13 юни 2014
Обновен: 14:29 | 14 април 2024

Кой е най-великият телевизионен герой

Кой е най-великият телевизионен герой

По материала работи: Юлиян Атанасов
Кой е най-великият телевизионен герой


Силата на американските продукции е в задъханите екшън преследвания. Това важи както за Големия, така и за Малкия екран и определено има какво да научим от тях, що се отнася до ефекти и напрегнат сюжет, пише inews.bg. Кои обаче са най-добрите телевизионни екшън персонажи, които вече от години забавляват почитателите на заплетените истории?! Вижте класацията на списанието TV Guide.
Безапелационният победител в подредбата е небезизвестният агент Джак Бауър от хитовия сериал "24". Както почитателите на поредицата знаят, главната роля тук е поверена на Кийфър Съдърланд, който е готов да се изправи пред всевъзможни изпитания. Именно това му отреди лидерската позиция.
На крачка след него остава героинята Бъфи Съмърс (изпълнена от Сара Мишел Гелър) от "Бъфи, убийцата на вампири". До третото място се изкачи Батман на Адам Уест от едноименната телевизионна поредица от 60-те години на миналия век.
Челната петица в класацията се допълва от таен агент Ангъс Макгайвър от сериала "Макгайвтър". В образа се превъплъщава Ричард Дийн Андерсън. Петото място пък е за Ема Пийл (в ролята Даяна Риг) от телевизионната поредица "Отмъстителите", допълва БТА.

Коментари

Новини Варна