IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
15:50 | 13 юни 2014
Обновен: 08:11 | 25 март 2024

Какво казва професията ви за сексуалния ви живот?

Какво казва професията ви за сексуалния ви живот?

По материала работи: Юлиян Атанасов
Какво казва професията ви за сексуалния ви живот?


Надали сте се замисляли дали по някакъв начин изборът ви на професия ще разкрие тайни за сексуалния ви живот. Резултати от ново проучване показват, че професионалният профил на хората разкрива много за сексуалния им живот, съобщи сайтът News.com, пише inews.bg. Голямото австралийско сексуално преброяване е направено от местен сайт за запознанства сред 17 000 души, които трябвало да отговарят на въпроси за поведението им между чаршафите.
Проучването показва, че 54% от заетите в правната сфера са най-доволни от интимния си живот. Според резултатите близо половината от анкетираните компютърни специалисти и заетите в областта на телекомуникациите се оплакват от незадоволителен сексуален живот.
От друга страна агентите на недвижими имоти оправдават репутацията си на големи палавници - 44% от тях признават, че са имали над 20 сексуални партньори.
Голямото австралийско сексуално преброяване разкрива още, че 51,9% от австралийците предпочитат да правят секс в леглото. Със 7,1% второто най-популярно място за интимни страсти се оказва балконът на апартамента, следван от банята (6,6%) и плажа (5,8%).

Коментари

Новини Варна