IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
17:09 | 14 юни 2014
Обновен: 20:57 | 14 април 2024

Стартира съвместна стипендиантска програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД и Фондация „Св. Св. Константин и Елена”

Стартира съвместна стипендиантска програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД и Фондация „Св. Св. Константин и Елена”

По материала работи: manager
Стартира съвместна стипендиантска  програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД и Фондация „Св. Св. Константин и Елена”

Стартира съвместна стипендиантска програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД и Фондация „Св. Св. Константин и Елена” в област „Туризъм”, за учебната 2014 - 2015 година.

Основна идея на тази програма е да се подпомагат студенти, които отговарят на определени социални критерии, както и са показали желание и стремеж, чрез реализиране на отличен успех в обучението си.

Критерии за кандидатстване по стипендиантската програма:
За стипендии по стипендиантска програма имат право да кандидатстват студенти в редовна форма на обучение – степен бакалавър, във всички висши училища в Република България, създадени в съответствие със Закона за висшето образование, със завършен минимум един семестър от висшето си образование с минимален успех: отличен - 5.50 и обучаващи се в област „Туризъм”.
Квота по стипендиантската програма: по двама студенти за всеки семестър от учебната година.
Размер на 1 стипендия: 1500 лв., разпределена на 5 равни месечни вноски по 300 лв.
Срок за кандидатстване: до 15.07.2014 г.

Подробна информация за регламента и всички условия на програмата може да намерите на сайтовете – www.foundation.bg и www.stconstantine.bg

Коментари

Новини Варна