IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
10:38 | 19 юни 2014
Обновен: 11:20 | 25 март 2024

Фестивал на модата и красотата вихри шоу за естети

Фестивал на модата и красотата вихри шоу за естети

По материала работи: Златина Добрева
Фестивал на модата и красотата вихри шоу за естети

Лятото е време за мода. И макар астрономическото лято все още да не е настъпило, в навечерието му поредното грандиозно шоу за естети готви модна агенция VIP Fashion Group. Седмото издание на Фестивала на модата и красотата ще събере почитателите си на 20 и 21 юни от 20,30 часа в грандхотел „Варна“ в най-красивия морски курорт „Св. Св. Константин и Елена“.
През годините фестът успя не само да намери място под слънцето в поредицата от модни изяви, но и да се утвърди като един от най-престижните спектакли от подобен род. Заслугата за това е на модна агенция VIP Fashion Group на Мира Матеева, която с всяка изминала година предлага все по-стойностен моден продукт.
По традиция на фестивала различни модни марки - български и чуждестранни, представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Очаква се двете вечери на фестивала да бъдат посетени от близо 600 гости от Варна и страната. Хитови колекции на водещи марки от света на дамската, мъжката и детската мода ще видят зрителите. Естествено и  колекция бански костюми, съвсем в духа на сезона. Гостите ще се насладят и на серия бутикови обувки, колекция дизайнерски бижута и булчински рокли.
За първа година организаторите дават възможност и на 12 млади дизайнери от Варненския свободен университет да представят свои уникални творения, изработени специално за събитието.
Във Фестивала на модата и красотата ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата „Мис Варна“ Снежанка Касабова и Ирена Григорова.
Лице на фестивала ще бъде Жаклина Братанова – „Мис Варна 2013“, а специален гост на модния спектакъл е топ моделът Ива Атанасова - носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011. По традиция водещ на форума ще бъде популярният актьор Симеон Лютаков.
Медийна група „Черно море“ е сред водещите медийни партньори на събитието.

Коментари

Новини Варна